artikel

Smikkelkistje

Horeca

Iedereen vindt het leuk om te snuffelen in geheimzinnige doosjes, kistjes en zo meer. Durf eens af te wijken van de geijkte menukaart en stop uw menu-aanbod in een smikkelkistje.

Smikkelkistje

Het smikkelkistje, of welke naam u er maar aan geven wilt, kan gewoon een houten kistje zijn waarin u losse kaartjes doet. Per gerecht een afzonderlijk kaartje, of als dat een beetje te veel zou worden kaartjes met voorgerechten, met hoofdgerechten, nagerechten, dranken enzovoort. Bovendien zou u er nog kaartjes aan toe kunnen voegen met informatie over uw restaurant, over producten, of iets persoonlijks zoals een felicitatie als het een feestelijke familiebijeenkomst betreft.

Het kistje kunt u blank laten, maar bijvoorbeeld ook goud spuiten of in een kleur die bij het interieur past. Bovendien kan er een versiering op afhankelijk van het seizoen, een thema of een gelegenheid. Lamineer de kaartjes eventueel zodat ze niet zo snel beduimeld raken. De kistjes zijn in hobbyzaken in verschillende maten verkrijgbaar. Verwoede sigarenrokers kunnen ook lege sigarenkistjes gebruiken.

Reageer op dit artikel