artikel

Categorie Partycatering

Horeca

Christian Kuzatko Directeur van Ashford Party & Event Catering, Zutphen “Mensen uit de markt hebben mij genomineerd. Dat geeft aan dat ik, samen met mijn personeel, in ieder geval ‘anders’ bezig ben. Dat ik onderscheidend ben ten opzichte van mijn collega’s. Of mijn werkwijze de goede is, weet ik over een jaar of vijf. Vergeet […]

Christian Kuzatko
Directeur van Ashford Party & Event Catering, Zutphen
“Mensen uit de markt hebben mij genomineerd. Dat geeft aan dat ik, samen met mijn personeel, in ieder geval ‘anders’ bezig ben. Dat ik onderscheidend ben ten opzichte van mijn collega’s. Of mijn werkwijze de goede is, weet ik over een jaar of vijf. Vergeet niet dat we pas anderhalf jaar bezig zijn in de huidige opzet. Ook daarom is de nominatie een eer.
Ik mag dan wel niet op mijn mondje gevallen zijn, maar ik ben wel bescheiden. Natuurlijk wil ik de Nationale Catering Award winnen, maar de nominatie is voor mij het belangrijkste. De prijs is een waardering en een motivatie, zeker voor mijn personeel, maar veel belangrijker is de zaak in stand te houden. Als ik nu win en mijn bedrijf bestaat over vijf jaar niet meer, dan heb ik iets niet goed gedaan.
Of ik een kans maak? Daarover moeten derden maar oordelen. Ik weet van de andere genomineerden dat het ook harde werkers zijn, we zullen het 10 april wel zien.”
Gert de Graaf
Manager Catering Events bij Dishcovery Catering Company bv, Amsterdam
“Van mijn collega’s hoorde ik dat ik was voorgedragen en niet veel later vernam ik dat ik zelfs een van de drie genomineerden ben. Ik voel me enorm vereerd met deze voordracht, want het is niet niets om genomineerd te worden voor een nationale prijs. Maar tegelijkertijd voelt het ook als een bevestiging, als een gevoel dat het bedrijf tevreden met me is. En daarnaast zie ik het weer als een positieve waardering naar de medewerkers en medewerkster, die direct op de werkvloer betrokken zijn.
Ik heb geen verwachtingen voor de finale. De andere genomineerden zullen ook goed zijn, misschien nog wel beter, maar ik ben iemand die gaat voor zijn werk. De afgelopen anderhalf jaar ben ik bezig geweest met een soort van herstructurering van de cateringtak. En daarom is alleen al de nominatie een eer, mocht ik niet winnen”
Gerard Kerkhoff
Oprichter en directeur van La Vie Catering & Party Organisatie, Nijmegen
“De nominatie komt op een heel mooi moment. La Vie Catering staat al veertien jaar voor haar vak en we hebben onlangs in Nijmegen een nieuw pand betrokken, een van de meest efficiënte en moderne gebouwen van caterend Nederland. De nieuwbouw voelde voor mij al als een bevestiging dat we ons werk naar behoren doen en deze nominatie onderschrijft dat gevoel.
La Vie Catering heeft een positieve uitstraling en draagt ook bij aan de profilering van de cateringbranche. Ik ga met een goed gevoel de finale in. Win ik de award, dan beschouw ik dat toch een beetje als de kroon op het werk. Maar deze plek bij de beste drie is al heel mooi, een waardering voor het verleden en een stimulans voor de toekomst. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en geloof in een goed resultaat, maar ik onderschat mijn concurrenten absoluut niet.”

Reageer op dit artikel