artikel

Catergorie Bedrijfscatering

Horeca

Jean Claude Engelen Namens Sodexho als cateringmanager verbonden aan Sanoma Uitgevers bv, Hoofddorp “Dat Sodexho mij heeft aangemeld, vind ik al een eer. Dat ik ook nog een finaleplaats heb gehaald, maakt de aanmelding nog meer bijzonder. We hebben vorig jaar de ‘Star Award 2002’ gewonnen voor de beste grote locatie, een interne prijs van […]

Jean Claude Engelen
Namens Sodexho als cateringmanager verbonden aan Sanoma Uitgevers bv, Hoofddorp
“Dat Sodexho mij heeft aangemeld, vind ik al een eer. Dat ik ook nog een finaleplaats heb gehaald, maakt de aanmelding nog meer bijzonder. We hebben vorig jaar de ‘Star Award 2002’ gewonnen voor de beste grote locatie, een interne prijs van Sodexho. Voor mij redenen om te concluderen dat ze binnen het bedrijf tevreden over me zijn. Wellicht heeft bij de aanmelding door Sodexho ook meegespeeld, dat ik bezig ben geweest met het maken van een variabele menucyclus.
Ik ben genomineerd, dat betekent dat ik kansen heb om te winnen. In theorie zelfs 33,3 procent. Maar ik ken mijn tegenspelers niet, dus een inschatting maken is heel moeilijk en eigenlijk niet reëel. Vanzelfsprekend hoop ik wel gekozen te worden als beste in mijn categorie. Deze award is een landelijke prijs en dat is iets om erg trots op te zijn.”
Martin Helmich
Namens Eurest Bedrijfscatering als cateringmanager verbonden aan het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, Zoetermeer
“De nominatie voelt goed. Toen ik hoorde dat ik een van de drie finalisten ben, was ik in eerste instantie erg verbaasd. Maar nu ben ik vooral trots, omdat de organisatie mij heeft aangemeld. Dit is voor mij een bevestiging dat we het goed doen op onze locatie.
Vorig jaar is ons restaurant intern uitgeroepen tot ‘Sterrenteam 2002’ van de grote locaties van de Compass groep. We kregen opdrachten die raakvlakken hadden met de vijf kerndoelen van onze organisatie en ons restaurant kwam als beste uit de bus.
Nu zijn we genomineerd voor een landelijke prijs en dus ga ik 10 april met verwachtingen naar de finale. Ik vind het vooral spannend. Omdat het een nationale prijs is, heb ik geen idee wat voor een locaties de andere genomineerden hebben. En juist dat maakt het een heel interessante wedstrijd.”
Elly Janssen
Namens Appèl bv werkzaam als cateringbeheerster bij Hitachi Data Systems bv, Waardenburg

“De nominatie is voor mij een bevestiging dat wij het als team heel goed doen. Ik dacht ook dat we met zijn allen genomineerd waren, maar hoorde later pas dat het om mij alleen gaat. Een beetje jammer vind ik dat wel, want alle medewerkers verdienen een pluim. De ploeg is erg enthousiast en straalt een eenheid uit. Nu gaat de eer eigenlijk een beetje te veel naar een persoon.
Daarnaast ben ik nog steeds erg verrast dat ik bij de beste drie zit. Ik heb voor de finale op 10 april geen enkele verwachting. Misschien ben ik daarin een tikkeltje te bescheiden, maar ik durf echt niet te stellen hoe het gaat aflopen. Het is een landelijke prijs. Mocht ik winnen, dan mag ik me een jaar lang de beste noemen in de categorie bedrijfscatering, dat is schitterend. Het wordt spannend.”

Reageer op dit artikel