artikel

Wisseling van de wacht

Horeca

Een nieuwe lente, een nieuw bestuur. Bij Euro-Toques, de vereniging van restaurants die bij voorkeur werken met kleine producenten, is er een wisseling van de wacht. Fred Dijsselbloem, patron-cuisinier van De stad Rome in Warmond is de nieuwe eerste man (foto). Hij neemt de voorzittershamer over van Constant Fonk, die er na twaalf jaar mee stopt.

Wisseling van de wacht

Dijsselbloem is geen onbekende: hij is al een aantal jaren actief als penningmeester/secretaris van de club. Daam Scharloo van ’t Baarsje in Waddinxveen treedt aan als secretaris en administrateur Hennie Langenberg als penningmeester. Rob Franken van Chez-An in Noordwijk aan Zee neemt in het bestuur de plaats in van Patrick Pronk van Bouquet Garni in De Klomp.

Reageer op dit artikel