artikel

Aankomende gastronomen bij ROC

Horeca

Aanstaande gastheren en –vrouwen opgelet. Vanaf september is het mogelijk om bij de Regionale Opleidingscentra (ROC’s) in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Den Bosch een scholing tot aankomend gastronoom te volgen. De opleiding is bedoeld voor jonge gastmensen die carrière willen maken in de gastronomie.

De leerlingen worden onder meer geschoold in wijn/spijscombinaties. SVH-directeur Ben Rijgersberg presenteerde de opleiding officieel op 11 maart in het bijzijn van Peter Klosse, directeur van de Academie voor Gastronomie en grondlegger van de scholing.

De leerlingen worden onder meer geschoold in wijn/spijscombinaties. SVH-directeur Ben Rijgersberg presenteerde de opleiding officieel op 11 maart in het bijzijn van Peter Klosse, directeur van de Academie voor Gastronomie en grondlegger van de scholing.

Reageer op dit artikel