artikel

Download een handige personeelsplanner

Horeca

Zibb.nl/horeca biedt u in het geheel vernieuwde ‘Alles over…Personeel’ de interactieve personeelsplanner. Hiermee krijgt u in één oogopslag duidelijkheid in uw personeelsplanning. U ziet beschikbaarheid en knelpunten. Alle schoolvakanties voor het basis en voortgezet onderwijs zijn aangegeven in de planner. Dan weet u wanneer u de drukte kunt verwachten en dus meer personeel nodig heeft. […]

Zibb.nl/horeca biedt u in het geheel vernieuwde ‘Alles over…Personeel’ de interactieve personeelsplanner. Hiermee krijgt u in één oogopslag duidelijkheid in uw personeelsplanning. U ziet beschikbaarheid en knelpunten. Alle schoolvakanties voor het basis en voortgezet onderwijs zijn aangegeven in de planner. Dan weet u wanneer u de drukte kunt verwachten en dus meer personeel nodig heeft.

Download personeelsplanner

Zibb.nl/horeca biedt u in het geheel vernieuwde ‘Alles over…Personeel’ de interactieve personeelsplanner. Hiermee krijgt u in één oogopslag duidelijkheid in uw personeelsplanning. U ziet beschikbaarheid en knelpunten. Alle schoolvakanties voor het basis en voortgezet onderwijs zijn aangegeven in de planner. Dan weet u wanneer u de drukte kunt verwachten en dus meer personeel nodig heeft.

Download personeelsplanner

Reageer op dit artikel