artikel

Francisco van Duin

Horeca

Ingrediënten:10 Hollandse haringen, schoon met staart1 ½ middelgrote rode uien1 kropsla200 g hollandse garnalen 1 bos bieslook1 doosje cherrytomaatjes200 g zure room Voor garnituur:1 krop sla1 doosje cherrytomaatjes½ ui (zie ook bij ingediënten)20 sprieten bieslook Bereidingswijze:Meng de garnalen met de zure room en de fijngesneden bieslook en breng op smaak.Snij van de ui tien plakken, […]

Ingrediënten:
10 Hollandse haringen, schoon met staart
1 ½ middelgrote rode uien
1 kropsla
200 g hollandse garnalen
1 bos bieslook
1 doosje cherrytomaatjes
200 g zure room

Voor garnituur:
1 krop sla
1 doosje cherrytomaatjes½
ui (zie ook bij ingediënten)
20 sprieten bieslook

Bereidingswijze:
Meng de garnalen met de zure room en de fijngesneden bieslook en breng op smaak.Snij van de ui tien plakken, snij de rest brunoise. Leg op elk bord een uiring en wikkel daar een haring omheen, met de staart naar boven (NB: zo, dat de ui bodem vormt van het ‘haringtonnetje’).

Vul de haringrol met de aangemaakte garnalen. Decoreer met de sla, ui, tomaat en bieslooksprieten, als op de foto.

Ingrediënten:
10 Hollandse haringen, schoon met staart
1 ½ middelgrote rode uien
1 kropsla
200 g hollandse garnalen
1 bos bieslook
1 doosje cherrytomaatjes
200 g zure room

Voor garnituur:
1 krop sla
1 doosje cherrytomaatjes½
ui (zie ook bij ingediënten)
20 sprieten bieslook

Bereidingswijze:
Meng de garnalen met de zure room en de fijngesneden bieslook en breng op smaak.Snij van de ui tien plakken, snij de rest brunoise. Leg op elk bord een uiring en wikkel daar een haring omheen, met de staart naar boven (NB: zo, dat de ui bodem vormt van het ‘haringtonnetje’).

Vul de haringrol met de aangemaakte garnalen. Decoreer met de sla, ui, tomaat en bieslooksprieten, als op de foto.

Reageer op dit artikel