artikel

Gebakdoos

Horeca

Weer een andere manier van presenteren: de gebakdoos. Je kunt er tapas in doen, maar ook borrelhapjes en snacks. Of je kunt er een lunchdoos van maken, met broodjes en allerlei soorten beleg. Of maak er een snoepdoos van met smikkeldingetjes voor de kinderen. Kortom, gebakdozen zijn op allerlei manieren te gebruiken.

De kosten vallen wel mee en de hoeveelheid extra werk is ook te overzien. U onderscheidt zich met zo’n presentatie en laat uw gasten op die manier zien dat u aandacht besteedt aan uw product en er alles aan doet om hen te plezieren.

Gebakdozen kunt u gewoon kopen. Alleen het deksel moet u even door midden snijden of knippen. Het is niet beslist noodzakelijk om er een tekst op te schrijven, maar het staat wel aardig en maakt het geheel af. Als u het echt heel mooi wilt maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, dan houdt u bij het bepalen van de inhoud ook nog rekening met de kleur van de gerechtjes.

De kosten vallen wel mee en de hoeveelheid extra werk is ook te overzien. U onderscheidt zich met zo’n presentatie en laat uw gasten op die manier zien dat u aandacht besteedt aan uw product en er alles aan doet om hen te plezieren.

Gebakdozen kunt u gewoon kopen. Alleen het deksel moet u even door midden snijden of knippen. Het is niet beslist noodzakelijk om er een tekst op te schrijven, maar het staat wel aardig en maakt het geheel af. Als u het echt heel mooi wilt maken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid, dan houdt u bij het bepalen van de inhoud ook nog rekening met de kleur van de gerechtjes.

Reageer op dit artikel