artikel

Net niet

Horeca

Ossenaar Pierre VinkWat Vink aanraakt, verandert in goud’, zeggen zijn collega’s. Opende drie bedrijven in het centrum van Oss, waar je tot voor kort een kanon kon afschieten. Dankzij Vink begint het in de voormalige stad van de messentrekkers weer te bruisen. Pierre, tot volgend jaar. Nijmegenaar Steven Heijnen Eén keer in de week naar […]

Ossenaar Pierre Vink
Wat Vink aanraakt, verandert in goud’, zeggen zijn collega’s. Opende drie bedrijven in het centrum van Oss, waar je tot voor kort een kanon kon afschieten. Dankzij Vink begint het in de voormalige stad van de messentrekkers weer te bruisen. Pierre, tot volgend jaar.

Nijmegenaar Steven Heijnen
Eén keer in de week naar de bios, zes keer per jaar naar een buitenlandse metropool, en op het nachtkastje altijd een goed boek. Heijnen is een fijnzinnig type. Opende onlangs zijn vijfde zaak en heeft de laatste tijd vooral succes met New Dutch, een dagzaak in de nieuwe koopgoot van Nijmegen. Wil die formule uitbouwen en dat zal hem zeker een plek in de Top-100 opleveren.

Amsterdammer Henk de Vries
Eigenaar van The Bulldog. Onder de vlag van ’s werelds bekendste coffeeshopketen ressorteren nu acht bedrijven. Uiteenlopend van cannabishoreca tot een budgethotel. Dat het zover is gekomen mag een wonder heten na een kwart eeuw gebakkelei met de lokale overheid en brancheorganisatie KHN. De Vries: ,,The Bulldog is net begonnen!’’ We zijn benieuwd.

Hampshire Hospitality & Leisure
De jonge Nederlandse hotelketen heeft de smaak te pakken. Medio december sloot hotel-restaurant De Swaen in Oisterwijk (getooid met Michelin-ster) zich bij de keten aan, en kortgeleden volgde het vijfsterren-landgoedhotel De Klinze in het Friese Oudkerk. Inmiddels zijn twaalf hotels bij Hampshire aangesloten, maar de keten is zo jong dat zij nog geen geconsolideerde cijfers kan geven. Geeft niks, wij wachten nog een jaartje.

Ossenaar Pierre Vink
Wat Vink aanraakt, verandert in goud’, zeggen zijn collega’s. Opende drie bedrijven in het centrum van Oss, waar je tot voor kort een kanon kon afschieten. Dankzij Vink begint het in de voormalige stad van de messentrekkers weer te bruisen. Pierre, tot volgend jaar.

Nijmegenaar Steven Heijnen
Eén keer in de week naar de bios, zes keer per jaar naar een buitenlandse metropool, en op het nachtkastje altijd een goed boek. Heijnen is een fijnzinnig type. Opende onlangs zijn vijfde zaak en heeft de laatste tijd vooral succes met New Dutch, een dagzaak in de nieuwe koopgoot van Nijmegen. Wil die formule uitbouwen en dat zal hem zeker een plek in de Top-100 opleveren.

Amsterdammer Henk de Vries
Eigenaar van The Bulldog. Onder de vlag van ’s werelds bekendste coffeeshopketen ressorteren nu acht bedrijven. Uiteenlopend van cannabishoreca tot een budgethotel. Dat het zover is gekomen mag een wonder heten na een kwart eeuw gebakkelei met de lokale overheid en brancheorganisatie KHN. De Vries: ,,The Bulldog is net begonnen!’’ We zijn benieuwd.

Hampshire Hospitality & Leisure
De jonge Nederlandse hotelketen heeft de smaak te pakken. Medio december sloot hotel-restaurant De Swaen in Oisterwijk (getooid met Michelin-ster) zich bij de keten aan, en kortgeleden volgde het vijfsterren-landgoedhotel De Klinze in het Friese Oudkerk. Inmiddels zijn twaalf hotels bij Hampshire aangesloten, maar de keten is zo jong dat zij nog geen geconsolideerde cijfers kan geven. Geeft niks, wij wachten nog een jaartje.

Reageer op dit artikel