artikel

Rob de Korte

Horeca

Ingrediënten:10 schoongemaakte haringen300 g Hollandse garnalen2 komkommers3 dl cocktail saus3 kroppen sla 3 dl creme fraiche 1 limoen1 citroen10 cherrytomaatjes Bereidingswijze:Rol de haringen op. Vermeng de garnalen met 2 dl van de cocktailsaus. Snij van de komkommers linten, rol deze op (zie de foto) en vul ze met de garnalen.Leg op elk bord een haringrol […]

Ingrediënten:
10 schoongemaakte haringen
300 g Hollandse garnalen
2 komkommers
3 dl cocktail saus
3 kroppen sla
3 dl creme fraiche
1 limoen
1 citroen
10 cherrytomaatjes

Bereidingswijze:
Rol de haringen op. Vermeng de garnalen met 2 dl van de cocktailsaus. Snij van de komkommers linten, rol deze op (zie de foto) en vul ze met de garnalen.Leg op elk bord een haringrol en een komkommerrol, met daartegenaan blad uit het hart van de kropsla. Maak roosjes van de cherrytomaatjes en leg deze op de sla.

Maak een dressing van de resterende dl cocktailsaus, de crème fraiche en het sap van de citroen en limoen. Napeer de dressing op het bord.

Ingrediënten:
10 schoongemaakte haringen
300 g Hollandse garnalen
2 komkommers
3 dl cocktail saus
3 kroppen sla
3 dl creme fraiche
1 limoen
1 citroen
10 cherrytomaatjes

Bereidingswijze:
Rol de haringen op. Vermeng de garnalen met 2 dl van de cocktailsaus. Snij van de komkommers linten, rol deze op (zie de foto) en vul ze met de garnalen.Leg op elk bord een haringrol en een komkommerrol, met daartegenaan blad uit het hart van de kropsla. Maak roosjes van de cherrytomaatjes en leg deze op de sla.

Maak een dressing van de resterende dl cocktailsaus, de crème fraiche en het sap van de citroen en limoen. Napeer de dressing op het bord.

Reageer op dit artikel