artikel

Strijd om beste wijn-spijscombi

Horeca

Het Grand Concours Laurent Perrier is op zoek naar spannende wijn-spijscombinaties. Voor de vijfde achtereenvolgende keer organiseren The Wine & Food Association en de Academie voor Gastronomie deze wedstrijd. Sommeliers en koks zijn vrij om hun wijn/spijscombi in te zenden. Ze zijn niet verplicht om wijnen van sponsor Kwast Wijninkopers (importeur van Laurent Perrier) te gebruiken.

Waren de eerste jaren exclusieve ingrediënten als ganzenlever in zwang bij de deelnemers, vorig jaar verwerkten ze goedkopere producten. Zeker gezien de huidige economische recessie verwacht de organisatie dit keer vooral eenvoudige doch spannende combinaties. Deelnemers mogen op 12 en 19 mei in voorrondes in de hotelscholen in Amsterdam en Den Bosch in hun kunnen tonen. De finale is op 2 juni. Aanmelden kan tot 5 mei: info@proefschrift.nl.

Waren de eerste jaren exclusieve ingrediënten als ganzenlever in zwang bij de deelnemers, vorig jaar verwerkten ze goedkopere producten. Zeker gezien de huidige economische recessie verwacht de organisatie dit keer vooral eenvoudige doch spannende combinaties. Deelnemers mogen op 12 en 19 mei in voorrondes in de hotelscholen in Amsterdam en Den Bosch in hun kunnen tonen. De finale is op 2 juni. Aanmelden kan tot 5 mei: info@proefschrift.nl.

Reageer op dit artikel