artikel

Vet en zwavel spelbreker voor eigerecht

Horeca

Pasen staat weer voor de deur. Eigerechten zullen niet ontbreken op de restauranttafel. Het panel van Misset Horeca breekt bij Juffrouw Tok in Didam zijn hoofd op zoek naar een passende wijn-spijscombinatie. Wijnen met veel alcohol, tannine en hout blijken een spelbreker bij eigerechten.

De kip en het ei zijn nauw met elkaar verbonden. Bij restaurantketen Juffrouw Tok speelt de kip een grote rol in de inrichting en ook in de keuken. Het ei komt eveneens aan de orde in de keukenformule. Voor de wijn-spijsproeverij van Misset Horeca maakte kok André Tomassen van Juffrouw Tok in het Gelderse Didam verschillende schotels met ei in de hoofdrol. Naast het traditionele zacht- en hardgekookte ei kwam er ook een gebakken ei op de proeftafel. Verder serveerde Tomassen een gepocheerd ei op een bedje van spinazie. De klassieke combinatie van roerei met gerookte zalm en de vertrouwde boerenomelet mochten niet ontbreken op de wijn-eitest.

Vet en zwavel spelbreker voor eigerecht

Pasen staat weer voor de deur. Eigerechten zullen niet ontbreken op de restauranttafel. Het panel van Misset Horeca breekt bij Juffrouw Tok in Didam zijn hoofd op zoek naar een passende wijn-spijscombinatie. Wijnen met veel alcohol, tannine en hout blijken een spelbreker bij eigerechten.

De kip en het ei zijn nauw met elkaar verbonden. Bij restaurantketen Juffrouw Tok speelt de kip een grote rol in de inrichting en ook in de keuken. Het ei komt eveneens aan de orde in de keukenformule. Voor de wijn-spijsproeverij van Misset Horeca maakte kok André Tomassen van Juffrouw Tok in het Gelderse Didam verschillende schotels met ei in de hoofdrol. Naast het traditionele zacht- en hardgekookte ei kwam er ook een gebakken ei op de proeftafel. Verder serveerde Tomassen een gepocheerd ei op een bedje van spinazie. De klassieke combinatie van roerei met gerookte zalm en de vertrouwde boerenomelet mochten niet ontbreken op de wijn-eitest.

Vet en zwavel spelbreker voor eigerecht

Pasen staat weer voor de deur. Eigerechten zullen niet ontbreken op de restauranttafel. Het panel van Misset Horeca breekt bij Juffrouw Tok in Didam zijn hoofd op zoek naar een passende wijn-spijscombinatie. Wijnen met veel alcohol, tannine en hout blijken een spelbreker bij eigerechten.

De kip en het ei zijn nauw met elkaar verbonden. Bij restaurantketen Juffrouw Tok speelt de kip een grote rol in de inrichting en ook in de keuken. Het ei komt eveneens aan de orde in de keukenformule. Voor de wijn-spijsproeverij van Misset Horeca maakte kok André Tomassen van Juffrouw Tok in het Gelderse Didam verschillende schotels met ei in de hoofdrol. Naast het traditionele zacht- en hardgekookte ei kwam er ook een gebakken ei op de proeftafel. Verder serveerde Tomassen een gepocheerd ei op een bedje van spinazie. De klassieke combinatie van roerei met gerookte zalm en de vertrouwde boerenomelet mochten niet ontbreken op de wijn-eitest.

Reageer op dit artikel