artikel

Café Top 100

Horeca

Goede cafés onder de aandacht brengen van vakgenoten en consumenten. Dat is de bedoeling van de wedstrijd Café van het Jaar. De wedstrijd beleeft in 2003 zijn tienjarig jubileum, reden voor de redactie de wedstrijd te vernieuwen. Deskundige juryleden gingen op pad door het hele land om de TOP 100 van beste cafés van Nederland […]

Goede cafés onder de aandacht brengen van vakgenoten en consumenten. Dat is de bedoeling van de wedstrijd Café van het Jaar. De wedstrijd beleeft in 2003 zijn tienjarig jubileum, reden voor de redactie de wedstrijd te vernieuwen.

Deskundige juryleden gingen op pad door het hele land om de TOP 100 van beste cafés van Nederland samen te stellen. De TOP 100 van beste cafés is een initiatief van de redactie Misset Horeca, het wekelijks verschijnende vakmagazine van Reed Business Information. In dit internetdossier vindt u alles wat u moet weten over deze TOP 100.

Reageer op dit artikel