artikel

Donkere randen

Horeca

Is een beschouwende vertelling met een knipoog over de entertainende (nacht)horeca. Hippe party, rockconcert, smartlapavond of grand opening? Name it en ondergetekende is erbij. Meestal te herkennen aan zijn ogen en dan vooral de donkere randen, dezelfde kenmerken van de nachtelijke horeca. Was getekend, Kinki Sminki (p.s. laat het me weten als je iets leuks, […]

Is een beschouwende vertelling met een knipoog over de entertainende (nacht)horeca. Hippe party, rockconcert, smartlapavond of grand opening? Name it en ondergetekende is erbij. Meestal te herkennen aan zijn ogen en dan vooral de donkere randen, dezelfde kenmerken van de nachtelijke horeca.

Was getekend,

Kinki Sminki

(p.s. laat het me weten als je iets leuks, geks, spannends, innovatiefs te melden hebt)
hans.schmeinck@reedbusiness.nl

Is een beschouwende vertelling met een knipoog over de entertainende (nacht)horeca. Hippe party, rockconcert, smartlapavond of grand opening? Name it en ondergetekende is erbij. Meestal te herkennen aan zijn ogen en dan vooral de donkere randen, dezelfde kenmerken van de nachtelijke horeca.

Was getekend,

Kinki Sminki

(p.s. laat het me weten als je iets leuks, geks, spannends, innovatiefs te melden hebt)
hans.schmeinck@reedbusiness.nl

Reageer op dit artikel