artikel

‘Hang the dj?

Horeca

The Smiths zongen treiterend ‘Hang the dj’ in hun nummer ‘Panic’. De reden voor het opruiende zinnetje? ‘Because the music he’s playing says nothing to me about my life’. Het is de andere kant op gegaan, de discjockey werd niet gehangen aan de hoogste boom, maar groeide uit tót de hoogste boom. Mateloos populair, sfeerbepalend […]

The Smiths zongen treiterend ‘Hang the dj’ in hun nummer ‘Panic’. De reden voor het opruiende zinnetje? ‘Because the music he’s playing says nothing to me about my life’. Het is de andere kant op gegaan, de discjockey werd niet gehangen aan de hoogste boom, maar groeide uit tót de hoogste boom.

Mateloos populair, sfeerbepalend en vaak omzetgenerator. Hier wordt telkens een dj centraal gesteld. Als trendsetter of -watcher stellen we zijn mening zeer op prijs.

The Smiths zongen treiterend ‘Hang the dj’ in hun nummer ‘Panic’. De reden voor het opruiende zinnetje? ‘Because the music he’s playing says nothing to me about my life’. Het is de andere kant op gegaan, de discjockey werd niet gehangen aan de hoogste boom, maar groeide uit tót de hoogste boom.

Mateloos populair, sfeerbepalend en vaak omzetgenerator. Hier wordt telkens een dj centraal gesteld. Als trendsetter of -watcher stellen we zijn mening zeer op prijs.

Reageer op dit artikel