artikel

HIP Hotels Budget

Horeca

De successerie HIP (Hoogst Individuele Plaatsen) Hotels van Herbert Ypma is voor de betere reiziger inmiddels een begrip geworden. Na HIP Hotels City, HIP Hotels Frankrijk en HIP Hotels Escape bewijst HIP Hotels Budget dat paradijselijk genieten niet peperduur hoeft te zijn. Alle typische kenmerken van een HIP Hotel – fantasie, originaliteit, stijl, ligging – […]

De successerie HIP (Hoogst Individuele Plaatsen) Hotels van Herbert Ypma is voor de betere reiziger inmiddels een begrip geworden. Na HIP Hotels City, HIP Hotels Frankrijk en HIP Hotels Escape bewijst HIP Hotels Budget dat paradijselijk genieten niet peperduur hoeft te zijn. Alle typische kenmerken van een HIP Hotel – fantasie, originaliteit, stijl, ligging – zijn te vinden zonder teveel te moeten betalen, als je maar weet waar je moet zoeken.

De hotels in dit nieuwste boek van Herbert Ypma zijn alle het werk van enthousiaste en creatieve geesten. Het aanbod is sensationeel en gevarieerd: van een verzameling authentieke Noorse hutten aan de rand van een van de grootste bergplateaus van Europa tot een paleis midden in de medina van Marrakech. Het is Herbert Ypma weer gelukt: authentiekere plekken vind je niet. De lezer zal verrast en reislustig worden door deze nieuwste, fabelachtige collectie van HIP Hotels.

Fotograaf en schrijver Herbert Ypma groeide op in drie continenten, en is altijd een wereldreiziger gebleven. Zijn bekroonde tijdschrift Interior Architecture en zijn succesvolle reeks World Design zorgden voor een nieuwe standaard in publicaties over interieurdesign. Met zijn scherpe blik en ervaring ging hij voor zijn reeks HIP Hotels op zoek naar die hotels die momenteel de toon aangeven.

prijs: € 29,95

De successerie HIP (Hoogst Individuele Plaatsen) Hotels van Herbert Ypma is voor de betere reiziger inmiddels een begrip geworden. Na HIP Hotels City, HIP Hotels Frankrijk en HIP Hotels Escape bewijst HIP Hotels Budget dat paradijselijk genieten niet peperduur hoeft te zijn. Alle typische kenmerken van een HIP Hotel – fantasie, originaliteit, stijl, ligging – zijn te vinden zonder teveel te moeten betalen, als je maar weet waar je moet zoeken.

De hotels in dit nieuwste boek van Herbert Ypma zijn alle het werk van enthousiaste en creatieve geesten. Het aanbod is sensationeel en gevarieerd: van een verzameling authentieke Noorse hutten aan de rand van een van de grootste bergplateaus van Europa tot een paleis midden in de medina van Marrakech. Het is Herbert Ypma weer gelukt: authentiekere plekken vind je niet. De lezer zal verrast en reislustig worden door deze nieuwste, fabelachtige collectie van HIP Hotels.

Fotograaf en schrijver Herbert Ypma groeide op in drie continenten, en is altijd een wereldreiziger gebleven. Zijn bekroonde tijdschrift Interior Architecture en zijn succesvolle reeks World Design zorgden voor een nieuwe standaard in publicaties over interieurdesign. Met zijn scherpe blik en ervaring ging hij voor zijn reeks HIP Hotels op zoek naar die hotels die momenteel de toon aangeven.

prijs: € 29,95

Boek bestellen

Wilt u dit boek bestellen? Stuur dan even een e-mail met uw gegevens. Ik zorg ervoor dat u het boek thuis ontvangt.
Hilde Kerperien

Boek bestellen

Wilt u dit boek bestellen? Stuur dan even een e-mail met uw gegevens. Ik zorg ervoor dat u het boek thuis ontvangt.
Hilde Kerperien

Reageer op dit artikel