artikel

Historie

Horeca

De wedstrijd Café van het Jaar is voor het eerst in 1994 georganiseerd. Het uitgangspunt van de wedstrijd was om goede cafés onder de aandacht te brengen van collega’s. Deelname geschiedde op basis van vrijwillige inschrijving. Uit de inzendingen werden circa 40 tot 50 cafés geselecteerd die anoniem door deskundigen werden bezocht. Tien finalisten werden […]

De wedstrijd Café van het Jaar is voor het eerst in 1994 georganiseerd. Het uitgangspunt van de wedstrijd was om goede cafés onder de aandacht te brengen van collega’s. Deelname geschiedde op basis van vrijwillige inschrijving.

Uit de inzendingen werden circa 40 tot 50 cafés geselecteerd die anoniem door deskundigen werden bezocht. Tien finalisten werden vervolgens genomineerd voor de titel Café van het Jaar. Die werden uitgebreid gescreend door de jury.

Tijdens een feestelijk evenement werd de winnaar bekend gemaakt. In het blad Misset Horeca werd vervolgens uitgebreid aandacht besteed aan de finalisten en de winnaars. Het winnende bedrijf kreeg de hoofdprijs uitgereikt: het Gastvrijheidsbeeld. Er was een speciale prijs voor de categorie dorpscafés.

Reageer op dit artikel