artikel

Mobile

Horeca

Alles wat vervoer te maken heeft.

Stuiterstick
Al gezien in Engeland. Daar wordt ‘ie pogostick of Airgo genoemd. In Nederland is er nog geen woord voor verzonnen, maar stuiterstick zou een goede kans maken. Springend voortbewegen. Britse horecazaken houden onderling wedstrijden en ook gasten doen mee aan de springmatches. Vroeger waren er al van dit soort springstokken, toen nog uitgerust met veren. Nu zit er een echt pneumatisch systeem in. Bovendien is ie van lichtgewicht aluminium en inklapbaar. Er kunnen grote hoogtes mee worden bereikt. ‘Can humans fly? They can now!’, luidt de wervende tekst op de site van www.gadgetmasters.com.

Van ‘Snoek’ tot helikopter
Vooral zaaleigenaren krijgen regelmatig te maken met bijzondere bruidsauto’s. Een Daimler of juist een lelijk eendje op de stoep komt vaak voor. Op www.oldtimerrent.nl kun je de ogen helemaal uitkijken. Tal van bijzondere en zelfs zeldzame vervoersmiddelen zijn daar te bewonderen, klaar om gehuurd te worden. Een greep: ‘Snoek’ (Citroën DS), Ferrari Testarossa, Pontiac Landau ‘Al Capone’, Rolls Royce Stretched Limousine, een helikopter, ja zelfs een draagvleugelboot en een cruiseschip zijn te huur. Rens G.E. Beitsma draait er zijn hand niet voor om. Telefoonnummer: 026-4450220.

Vouwbrommer
Eigenlijk is het verbazingwekkend dat heel Amsterdam nog niet aan de bromscooter van Di Blasi is. Het brommertje opvouwbaar tot een pakketje dat net zo groot is als een kleine reiskoffer. Om precies te zijn: 80x33x63 cm. Ook het tillen zou geen acute rugproblemen op moeten leveren met een gewicht van 29 kilo. Zo mee te nemen in een auto en zo uit elkaar gevouwen. Maar wat te denken als transportmiddel voor de horecabaas die in een drukke binnenstad zit? Weg met de parkeerschijf en ergo, de bekeuringen! Check de site van de importeur www.holland-bikes.nl.

Kleurige reclamefiets
Ook eerst alleen via internet te bestellen, de Kronan-fiets. Inmiddels is er ook al een shop in Amsterdam waar je deze stoere voormalige Zweedse legerfiets kunt kopen. Wil je als horecabedrijf opvallen dan is de binnenkort te lanceren Kronan Kargo een goed reclame-item. Een soort bakfiets, met veel ruimte voor reclame-uitingen. Maar ook op de ‘gewone’ versie kan prima een bedrijfsnaam en logo of slogan geplaatst worden. Rijdende reclamezuilen als het ware. Idee: een bruidspaar dat op een Kronan naar de horecazaak rijdt waar ze het huwelijksfeest geven… Check www.kronan.nl of bel 020-6270005.

Stuiterstick
Al gezien in Engeland. Daar wordt ‘ie pogostick of Airgo genoemd. In Nederland is er nog geen woord voor verzonnen, maar stuiterstick zou een goede kans maken. Springend voortbewegen. Britse horecazaken houden onderling wedstrijden en ook gasten doen mee aan de springmatches. Vroeger waren er al van dit soort springstokken, toen nog uitgerust met veren. Nu zit er een echt pneumatisch systeem in. Bovendien is ie van lichtgewicht aluminium en inklapbaar. Er kunnen grote hoogtes mee worden bereikt. ‘Can humans fly? They can now!’, luidt de wervende tekst op de site van www.gadgetmasters.com.

Van ‘Snoek’ tot helikopter
Vooral zaaleigenaren krijgen regelmatig te maken met bijzondere bruidsauto’s. Een Daimler of juist een lelijk eendje op de stoep komt vaak voor. Op www.oldtimerrent.nl kun je de ogen helemaal uitkijken. Tal van bijzondere en zelfs zeldzame vervoersmiddelen zijn daar te bewonderen, klaar om gehuurd te worden. Een greep: ‘Snoek’ (Citroën DS), Ferrari Testarossa, Pontiac Landau ‘Al Capone’, Rolls Royce Stretched Limousine, een helikopter, ja zelfs een draagvleugelboot en een cruiseschip zijn te huur. Rens G.E. Beitsma draait er zijn hand niet voor om. Telefoonnummer: 026-4450220.

Vouwbrommer
Eigenlijk is het verbazingwekkend dat heel Amsterdam nog niet aan de bromscooter van Di Blasi is. Het brommertje opvouwbaar tot een pakketje dat net zo groot is als een kleine reiskoffer. Om precies te zijn: 80x33x63 cm. Ook het tillen zou geen acute rugproblemen op moeten leveren met een gewicht van 29 kilo. Zo mee te nemen in een auto en zo uit elkaar gevouwen. Maar wat te denken als transportmiddel voor de horecabaas die in een drukke binnenstad zit? Weg met de parkeerschijf en ergo, de bekeuringen! Check de site van de importeur www.holland-bikes.nl.

Kleurige reclamefiets
Ook eerst alleen via internet te bestellen, de Kronan-fiets. Inmiddels is er ook al een shop in Amsterdam waar je deze stoere voormalige Zweedse legerfiets kunt kopen. Wil je als horecabedrijf opvallen dan is de binnenkort te lanceren Kronan Kargo een goed reclame-item. Een soort bakfiets, met veel ruimte voor reclame-uitingen. Maar ook op de ‘gewone’ versie kan prima een bedrijfsnaam en logo of slogan geplaatst worden. Rijdende reclamezuilen als het ware. Idee: een bruidspaar dat op een Kronan naar de horecazaak rijdt waar ze het huwelijksfeest geven… Check www.kronan.nl of bel 020-6270005.

Reageer op dit artikel