artikel

Organisatie

Horeca

De organisatie van Café van het Jaar/TOP 100 is in handen van de redactie Misset Horeca. De redactie garandeert dat de beoordeling van cafés onafhankelijk gebeurt. De juryleden zijn geselecteerd op basis van jarenlange ervaring in en met cafés. Velen van hen hebben zelf een respectabele staat van dienst als kastelein en ondernemer. De namen […]

De organisatie van Café van het Jaar/TOP 100 is in handen van de redactie Misset Horeca. De redactie garandeert dat de beoordeling van cafés onafhankelijk gebeurt. De juryleden zijn geselecteerd op basis van jarenlange ervaring in en met cafés. Velen van hen hebben zelf een respectabele staat van dienst als kastelein en ondernemer. De namen van de juryleden worden niet bekend gemaakt. Alle consumpties worden afgerekend.

Reageer op dit artikel