artikel

Patricia Knijnenburg

Horeca

Naam: Patricia Knijnenburg
Leeftijd: 32
Woonplaats: Doorwerth
Opleidingen: Hotelschool Apeldoorn, rechtenstudie (twee jaar) Utrecht, Instituut Voor Autobranche & management DriebergenFunctie: eigenaresse discotheek Manhattan en café Juicy Lucy (beiden Arnhem)

Bijzonderheden: letterlijk en figuurlijk in de horeca geboren, namelijk Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, dat was de eerste zaak van haar ouders die uiteindelijk leidde tot het Bilderberg-imperium (verkocht in 1986), beide ouders inmiddels overleden, Patricia Knijnenburg is nu verslingerd aan nachthoreca, is ook voorzitter van de ONA (Ondernemers Nachtzaken Arnhem). Op termijn wil ze graag een mooi hotel runnen. Naast de horeca houdt ze zich bezig met onroerend goed.

Bijzonderheden: letterlijk en figuurlijk in de horeca geboren, namelijk Hotel Klein Zwitserland in Heelsum, dat was de eerste zaak van haar ouders die uiteindelijk leidde tot het Bilderberg-imperium (verkocht in 1986), beide ouders inmiddels overleden, Patricia Knijnenburg is nu verslingerd aan nachthoreca, is ook voorzitter van de ONA (Ondernemers Nachtzaken Arnhem). Op termijn wil ze graag een mooi hotel runnen. Naast de horeca houdt ze zich bezig met onroerend goed.

Reageer op dit artikel