artikel

Paul Hermanides

Horeca

Als het aantal visitekaartjes representatief is voor hoe druk iemand het heeft, dan moet Paul Hermanides wel super gestresst zijn. Toch is de 44-jarige Amsterdammer wel degelijk ontspannen. Zes verschillende eigen visitekaartjes heeft Hermanides. Directeur/eigenaar van Hotel Arena, voorzitter van de Raad van Commissaris bij foodketen Garys’s Muffin, voorzitter Koninklijk Horeca Nederland sector Discotheken en […]

Als het aantal visitekaartjes representatief is voor hoe druk iemand het heeft, dan moet Paul Hermanides wel super gestresst zijn. Toch is de 44-jarige Amsterdammer wel degelijk ontspannen.

Zes verschillende eigen visitekaartjes heeft Hermanides. Directeur/eigenaar van Hotel Arena, voorzitter van de Raad van Commissaris bij foodketen Garys’s Muffin, voorzitter Koninklijk Horeca Nederland sector Discotheken en Zaalbedrijven regio Amsterdam, oprichter en directeur van PAKC, een soort bank voor culturele projecten en bestuursfuncties bij P.A.R.K.tv, lokale en (inter)nationale kunstprogrammering op televisie en Mundial Produkties B.V., de organisator van het grootschalige culturele Festival Mundial. Hermanides resumeert zelf even. ,,Ik ben directeur van drie bedrijven, heb drie adviseurschappen en zit in negen besturen.’’Hij heeft nog meer plannen en beslommeringen én de zorg over twee kinderen, vriendin, vrienden en familie.

Als het aantal visitekaartjes representatief is voor hoe druk iemand het heeft, dan moet Paul Hermanides wel super gestresst zijn. Toch is de 44-jarige Amsterdammer wel degelijk ontspannen.

Zes verschillende eigen visitekaartjes heeft Hermanides. Directeur/eigenaar van Hotel Arena, voorzitter van de Raad van Commissaris bij foodketen Garys’s Muffin, voorzitter Koninklijk Horeca Nederland sector Discotheken en Zaalbedrijven regio Amsterdam, oprichter en directeur van PAKC, een soort bank voor culturele projecten en bestuursfuncties bij P.A.R.K.tv, lokale en (inter)nationale kunstprogrammering op televisie en Mundial Produkties B.V., de organisator van het grootschalige culturele Festival Mundial. Hermanides resumeert zelf even. ,,Ik ben directeur van drie bedrijven, heb drie adviseurschappen en zit in negen besturen.’’Hij heeft nog meer plannen en beslommeringen én de zorg over twee kinderen, vriendin, vrienden en familie.

Reageer op dit artikel