artikel

Reacties

Horeca

Kent u goede cafés? Heeft u ergens een heerlijke middag of avond gehad? Wordt u bepaalde cafés altijd correct en vriendelijk geholpen. Wordt de drank altijd goed getapt en in schone glazen geserveerd? Zijn de toiletten schoon? Is het café vrouwvriendelijk? Is de sfeer tolerant? Past de klandizie bij de inrichting? Is de organisatie goed? […]

Kent u goede cafés? Heeft u ergens een heerlijke middag of avond gehad? Wordt u bepaalde cafés altijd correct en vriendelijk geholpen. Wordt de drank altijd goed getapt en in schone glazen geserveerd? Zijn de toiletten schoon? Is het café vrouwvriendelijk? Is de sfeer tolerant? Past de klandizie bij de inrichting? Is de organisatie goed? Laat het ons weten. We stellen reacties van bezoekers zeer op prijs.

Mail ons!

Reageer op dit artikel