artikel

René Bogaart

Horeca

René Bogaart heeft een paardenstaart. Is jong. 33 pas. Rookt niet en drinkt geen alcohol. Woont samen met Sandra en zijn vier (!) kinderen Don, Bo, Joe en Mitch. De huiselijke drukte maakt hij echter niet vaak mee. Want de guitige, zakelijke, aimabele en energieke Bogaart has got businesses to run. Feesterij De Kolenmijn, Discotheek […]

René Bogaart heeft een paardenstaart. Is jong. 33 pas. Rookt niet en drinkt geen alcohol. Woont samen met Sandra en zijn vier (!) kinderen Don, Bo, Joe en Mitch. De huiselijke drukte maakt hij echter niet vaak mee. Want de guitige, zakelijke, aimabele en energieke Bogaart has got businesses to run. Feesterij De Kolenmijn, Discotheek Huis van Oranje, Feesthut GeitenPeter en restaurant Kapitein Haak bijvoorbeeld. Terwijl zijn grootste project, zijn levenswerk, er nog aan zit te komen.

Een uitgaanscentrum voor zo’n 5000 stappers bij verkeersknooppunt Prins Clausplein ter hoogte van Bogaart’s hometown Leidschendam. Daar heeft hij bovendien met kameraad en zakelijk compagnon Chris Schouten jr. ook nog het een en ander aan onroerend goed. ,,We hebben geluk dat alles wat we doen in een hit verandert.’’

René Bogaart heeft een paardenstaart. Is jong. 33 pas. Rookt niet en drinkt geen alcohol. Woont samen met Sandra en zijn vier (!) kinderen Don, Bo, Joe en Mitch. De huiselijke drukte maakt hij echter niet vaak mee. Want de guitige, zakelijke, aimabele en energieke Bogaart has got businesses to run. Feesterij De Kolenmijn, Discotheek Huis van Oranje, Feesthut GeitenPeter en restaurant Kapitein Haak bijvoorbeeld. Terwijl zijn grootste project, zijn levenswerk, er nog aan zit te komen.

Een uitgaanscentrum voor zo’n 5000 stappers bij verkeersknooppunt Prins Clausplein ter hoogte van Bogaart’s hometown Leidschendam. Daar heeft hij bovendien met kameraad en zakelijk compagnon Chris Schouten jr. ook nog het een en ander aan onroerend goed. ,,We hebben geluk dat alles wat we doen in een hit verandert.’’

Reageer op dit artikel