artikel

Ted Langenbach

Horeca

Theodorus Bernardus Langenbach werd op 3 mei 1959 in Rotterdam geboren. Daar volgde hij de richting Visuele Communicatie en Plastische Vorming aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Belangrijker, Langenbach verkreeg zijn kennis door zelfstudie, is dus autodidact. Ted houdt van zijn gezonde lichaam, eet verantwoord voedsel en sport dagelijks. Hij speelde in diverse bands (o.a. […]

Theodorus Bernardus Langenbach werd op 3 mei 1959 in Rotterdam geboren. Daar volgde hij de richting Visuele Communicatie en Plastische Vorming aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Belangrijker, Langenbach verkreeg zijn kennis door zelfstudie, is dus autodidact. Ted houdt van zijn gezonde lichaam, eet verantwoord voedsel en sport dagelijks.

Hij speelde in diverse bands (o.a. Dojoji en Protein+). In 1986 besluit hij zich te richten op dance, onder meer door de oprichting van MTC (Music Takes Control). Laat daarna vooral steeds de diverse kunstdisciplines samensmelten in onder meer de Arty party’s. Betrokken bij feesten in Roxy, Nighttown, Holland Amerika Lijn en Maastheater. Houdt lezingen diverse lezingen voor universiteiten en bedrijven.

Een aanvullende bloemlezing? Heeft clubhit in Italië (Love and seduction), is journalist en columnist in diverse bladen en brengt enkele succesvolle (verzamel)cd’s uit. Is lijstduwer van de Stadspartij, zit in tv-shows en wordt geïnterviewd door Quote, Oor en Playboy. Mijlpaal in 1999, opening van de ‘ultra desirable dance-and relax club’ NoW&WoW (‘24 uurs economie, 24 uurs kunst- en cultuuraanbod’). In 2000 geeft ‘Rotterdam’ hem de Laurenspenning, vanwege zijn verdiensten voor het culturele leven van de stad Rotterdam en daarbuiten. In 2001: Now&Wow krijgt de onderscheiding voor beste nieuwe club tijdens de Dance-Awards in Amsterdam. 2002: recordbezoeken in de club. 2003: verhuizing naar de Van Nelle Fabriek gecanceld, twee laatste feesten op oude locatie, mogelijk nieuwe locatie is de Graansilo.

Theodorus Bernardus Langenbach werd op 3 mei 1959 in Rotterdam geboren. Daar volgde hij de richting Visuele Communicatie en Plastische Vorming aan de Academie voor Beeldende Kunsten. Belangrijker, Langenbach verkreeg zijn kennis door zelfstudie, is dus autodidact. Ted houdt van zijn gezonde lichaam, eet verantwoord voedsel en sport dagelijks.

Hij speelde in diverse bands (o.a. Dojoji en Protein+). In 1986 besluit hij zich te richten op dance, onder meer door de oprichting van MTC (Music Takes Control). Laat daarna vooral steeds de diverse kunstdisciplines samensmelten in onder meer de Arty party’s. Betrokken bij feesten in Roxy, Nighttown, Holland Amerika Lijn en Maastheater. Houdt lezingen diverse lezingen voor universiteiten en bedrijven.

Een aanvullende bloemlezing? Heeft clubhit in Italië (Love and seduction), is journalist en columnist in diverse bladen en brengt enkele succesvolle (verzamel)cd’s uit. Is lijstduwer van de Stadspartij, zit in tv-shows en wordt geïnterviewd door Quote, Oor en Playboy. Mijlpaal in 1999, opening van de ‘ultra desirable dance-and relax club’ NoW&WoW (‘24 uurs economie, 24 uurs kunst- en cultuuraanbod’). In 2000 geeft ‘Rotterdam’ hem de Laurenspenning, vanwege zijn verdiensten voor het culturele leven van de stad Rotterdam en daarbuiten. In 2001: Now&Wow krijgt de onderscheiding voor beste nieuwe club tijdens de Dance-Awards in Amsterdam. 2002: recordbezoeken in de club. 2003: verhuizing naar de Van Nelle Fabriek gecanceld, twee laatste feesten op oude locatie, mogelijk nieuwe locatie is de Graansilo.

Reageer op dit artikel