artikel

Jon Sistermans

Horeca

Signatuurrecepturen: Wrappers à la plancha gevuld met russische balik zalm, avocado en dun gesneden paling met gekonfijte en verse tomatenantiboise uit de Zuid-Franse Antibes en schilletjes citrusfruit Verschillende groene slasoorten, krokant op het grand feu geroosterde tamme-eendenborst met gekonfijte portabello en een crème van mierikswortel Gebraden tournedos van runderzijlende geserveerd met een saus van geurige […]

Signatuurrecepturen:
Wrappers à la plancha gevuld met russische balik zalm, avocado en dun gesneden paling met gekonfijte en verse tomatenantiboise uit de Zuid-Franse Antibes en schilletjes citrusfruit

Verschillende groene slasoorten, krokant op het grand feu geroosterde tamme-eendenborst met gekonfijte portabello en een crème van mierikswortel

Gebraden tournedos van runderzijlende geserveerd met een saus van geurige ansjovisboter en licht gebraiseerde Provencaalse groenten

Terug naar signatuurrecepten…

Reageer op dit artikel