artikel

De Nieuwe Generatie van toen: vier portretten

Horeca

Ondernemen is vooruitzien. Plannen maken. Horecaondernemers zitten boordevol ideeën om hun zaak naar een hoger plan te trekken. Maar wat is er over vijf jaar nog over van die plannen? En over tien jaar? Zijn ze uitgevoerd, bijgesteld of inmiddels afgeschoten? Redacteuren Radboud Bergevoet en Sander van Werkhoven maken samen met fotograaf Marco Vellinga vier reizen in de tijd. De Nieuwe Generatie van 1993 is opnieuw bezocht met de vraag: hoe zit het met de plannen en idealen van toen? Conclusie? De Nieuwe Generatie van toen is tegenwoordig Gevestigde Orde. En de plannen van toen? Die zijn bijna allemaal uitgevoerd.

‘Toevallig net van plan om met 20 kamers uit te breiden’

‘Ik ben vooral een soort brandjesblusser’

‘Geen plannen momenteel’

‘Laat mij maar bekend staan als die vent van ’t kalkoentje’

Reageer op dit artikel