artikel

Modelgedragscode internet en e-mail

Horeca

Wijs personeel en gasten op verantwoord internet- en e-mailgebruik door middel van een gedragscode. De ondernemingsraad moet instemmen met een gedragscode, waarna u zo’n document kunt opstellen. Download hieronder een model-gedragscode en pas het aan uw horecabedrijf aan. Het gaat hierbij om een Word-document. U kunt het downloaden door met uw muis op de verwijzing […]

Wijs personeel en gasten op verantwoord internet- en e-mailgebruik door middel van een gedragscode. De ondernemingsraad moet instemmen met een gedragscode, waarna u zo’n document kunt opstellen.

Download hieronder een model-gedragscode en pas het aan uw horecabedrijf aan. Het gaat hierbij om een Word-document. U kunt het downloaden door met uw muis op de verwijzing te gaan staan en vervolgens de rechtermuisknop in te drukken. Kies vervolgens voor ‘Doel opslaan als…’ en klik op ‘Opslaan’.

NU DOWNLOADEN

Reageer op dit artikel