artikel

Moerkalfsvlees bevriend met rood, wit én rosé

Horeca

Wie denkt dat bij kalfsvlees alleen rode wijn een geschikte tafelpartner is, heeft het mis. Met het fijnvezelige en bleekroze vlees van het moerkalf vormen textuurrijke rosé’s en witte wijnen een prima koppel. Het moerkalfsvlees is een allemansvriend van rood, wit en rosé, concludeert het wijnpanel van Misset Horeca in Zuidoost-Beemster.

Moerkalfsvlees bevriend met rood, wit én rosé

Wie denkt dat bij kalfsvlees alleen rode wijn een geschikte tafelpartner is, heeft het mis. Met het fijnvezelige en bleekroze vlees van het moerkalf vormen textuurrijke rosé’s en witte wijnen een prima koppel. Het moerkalfsvlees is een allemansvriend van rood, wit en rosé, concludeert het wijnpanel van Misset Horeca in Zuidoost-Beemster.

Moerkalfsvlees bevriend met rood, wit én rosé

Wie denkt dat bij kalfsvlees alleen rode wijn een geschikte tafelpartner is, heeft het mis. Met het fijnvezelige en bleekroze vlees van het moerkalf vormen textuurrijke rosé’s en witte wijnen een prima koppel. Het moerkalfsvlees is een allemansvriend van rood, wit en rosé, concludeert het wijnpanel van Misset Horeca in Zuidoost-Beemster.

Reageer op dit artikel