artikel

Carlton

Horeca

Ingrediënten: 5/10 Schotse whisky 2/10 cointreau 3/10 sinaasappelsap Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake het mengsel goed door elkaar. Schenk het mengsel uit in cocktailglazen. Pers enkele druppels citroensap boven de glazen uit, versier met een gekonfijte kers. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 5/10 Schotse whisky […]

Ingrediënten:

 • 5/10 Schotse whisky
 • 2/10 cointreau
 • 3/10 sinaasappelsap
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake het mengsel goed door elkaar. Schenk het mengsel uit in cocktailglazen. Pers enkele druppels citroensap boven de glazen uit, versier met een gekonfijte kers.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Ingrediënten:

 • 5/10 Schotse whisky
 • 2/10 cointreau
 • 3/10 sinaasappelsap
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Shake het mengsel goed door elkaar. Schenk het mengsel uit in cocktailglazen. Pers enkele druppels citroensap boven de glazen uit, versier met een gekonfijte kers.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Reageer op dit artikel