artikel

Cobbler

Horeca

Ingrediënten: 8/10 Schotse whisky 2/10 cointreau 1 theelepel suiker Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een ballonglas met wat ijsblokjes. Roer goed en voeg vlak voor het serveren enkele stukjes vers fruit toe. Deze verfrissende longdrink kunt u makkelijk van tevoren klaar maken. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 8/10 Schotse whisky 2/10 cointreau 1 theelepel […]

Ingrediënten:

 • 8/10 Schotse whisky
 • 2/10 cointreau
 • 1 theelepel suiker
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een ballonglas met wat ijsblokjes. Roer goed en voeg vlak voor het serveren enkele stukjes vers fruit toe. Deze verfrissende longdrink kunt u makkelijk van tevoren klaar maken.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Ingrediënten:

 • 8/10 Schotse whisky
 • 2/10 cointreau
 • 1 theelepel suiker
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een ballonglas met wat ijsblokjes. Roer goed en voeg vlak voor het serveren enkele stukjes vers fruit toe. Deze verfrissende longdrink kunt u makkelijk van tevoren klaar maken.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Reageer op dit artikel