artikel

Harvey Wallbanger

Horeca

Ingrediënten 3/10 wodka 7/10 sinaasappelsap 2 eetlepels Gallianolikeur Bereiding Vul een groot tumblerglas met enige ijsblokjes en voeg de wodka en het sinaasappelsap toe. Roer dit goed doorheen en voeg dan voorzichtig de likeur erbij. Decoreer desgewenst met een sinaasappelschijfje en doe er een rietje bij.Door de Gaillianolikeur wordt dit een verrassende drink. Ga hier […]

Ingrediënten

 • 3/10 wodka
 • 7/10 sinaasappelsap
 • 2 eetlepels Gallianolikeur
 • Bereiding

  Vul een groot tumblerglas met enige ijsblokjes en voeg de wodka en het sinaasappelsap toe. Roer dit goed doorheen en voeg dan voorzichtig de likeur erbij. Decoreer desgewenst met een sinaasappelschijfje en doe er een rietje bij.
  Door de Gaillianolikeur wordt dit een verrassende drink.

  Ingrediënten

 • 3/10 wodka
 • 7/10 sinaasappelsap
 • 2 eetlepels Gallianolikeur
 • Bereiding

  Vul een groot tumblerglas met enige ijsblokjes en voeg de wodka en het sinaasappelsap toe. Roer dit goed doorheen en voeg dan voorzichtig de likeur erbij. Decoreer desgewenst met een sinaasappelschijfje en doe er een rietje bij.
  Door de Gaillianolikeur wordt dit een verrassende drink.

  Reageer op dit artikel