artikel

Martini Dry

Horeca

Ingrediënten 8/10 gin 2/10 droge vermout Bereiding Vul een mengglas met de gin en de vermout. Voeg enige ijsblokjes toe. Roer het mengsel met een barlepel om en schenk direct in cocktailglazen. Knijp wat dunne schijfjes citroen uit boven elk glas en verdeel ze dan over de glazen. Voeg daarbij een olijf.Belangrijk bij de Martini […]

Ingrediënten

 • 8/10 gin
 • 2/10 droge vermout
 • Bereiding

  Vul een mengglas met de gin en de vermout. Voeg enige ijsblokjes toe. Roer het mengsel met een barlepel om en schenk direct in cocktailglazen. Knijp wat dunne schijfjes citroen uit boven elk glas en verdeel ze dan over de glazen. Voeg daarbij een olijf.
  Belangrijk bij de Martini Dry is een snelle bereiding.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Ingrediënten

 • 8/10 gin
 • 2/10 droge vermout
 • Bereiding

  Vul een mengglas met de gin en de vermout. Voeg enige ijsblokjes toe. Roer het mengsel met een barlepel om en schenk direct in cocktailglazen. Knijp wat dunne schijfjes citroen uit boven elk glas en verdeel ze dan over de glazen. Voeg daarbij een olijf.
  Belangrijk bij de Martini Dry is een snelle bereiding.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Reageer op dit artikel