artikel

Mini proeverij

Horeca

Vroeger konden mensen zichzelf vermaken. Tegenwoordig is vermaak een aan het horecaproduct toegevoegde waarde. En daar zijn we mooi klaar mee, want hoe verzin je telkens weer iets ‘vermakelijks’.We zetten een stijlvol mini-proeverijtje op poten. Een uitstekende manier om de tongen van uw gasten los te maken.

Neem drie verschillende wijnen, die de aandacht van het proeven waard zijn. Schenk van elke wijn een bodempje in een glas. Serveer er iets te knabbelen bij, kaaslollies bijvoorbeeld. Maak labels of kaartjes met tekst en uitleg over de wijnen en voeg dat toe aan de presentatie. Serveer de mini-proeverijtjes als geheel aan uw gasten.

Je kunt het ook anders doen. Maak drie verschillende amuses en serveer die, elk met een bijpassende wijn. Een smaakvol en spraakmakend voorafje.

Reageer op dit artikel