artikel

Vegetarische zomersoep

Horeca

In de zomer kan een maaltijdsoep precies zijn waar men zin in heeft; voedzaam of heerlijk fris, koud of warm geserveerd. Ons kokstrio, bestaande uit Henk van Os, Francisco van Duin en Rob de korte, bedacht drie variaties op het thema vegetarische zomersoep.d

Opdracht:
Maak een zomerse maaltijdsoep zonder vlees, met een kostprijs van 81,50 p.p., inclusief alle overige, vrij te kiezen ingrediënten. Het gerecht voor 10 personen moet geschikt zijn voor het bedrijfsrestaurant.

Bekijk hier de recepten van:
Rob de Korte, Holland Catering
Francisco van Duin,Martinair partyservice
Henk van Os, Vivium Zorggroep

Bekijk hier de recepten van:
Rob de Korte, Holland Catering
Francisco van Duin,Martinair partyservice
Henk van Os, Vivium Zorggroep

Reageer op dit artikel