artikel

Aanbiedingen van de week

Horeca

De onderstaande aanbiedingen gelden van 26 maart tot 2 april 2003.

ISPC
(076) 572 67 26
Striploin, charolais: €14,19/kg
Zeebaars, kweek, 400-600 g: €8,50/kg
Jonge spinazieblaadjes: €1,50/zakje 100 g

SLIGRO
(0800) 022 51 54
Runderhaas, 3/4: €12,95/kg
Zalmfilet, met vel: €6,80/kg
Kalkoenfilet, ca. 1 kg, vacuüm: €5,-/kg
Aardappelen, kookhalve, CêlaVíta: €2,10/zak 2,5 kg

VEN VERSMARKT
(020) 690 70 61
Kalfsreepjes, Peter’s Farm: €9,25/kg
Old Amsterdam: €10,40/kg
Sjalotten banaan: €2,95/baal van 5 kg

STROGOFF FRESH FOOD
(0224) 27 20 50
Sirloinsteak, kalf: €17,95/kg
Roodbaarsfilet: €9,75/kg
Lychees: €1,50/kg
SCHMIDT ZEEVIS
(010) 444 35 55
Griet, groot, nr. 1, 1-2 kg per stuk: €12,95/kg
Zalmforel eitjes, 100 g: €6,95/pot
Heilbot, voorgesneden, gerookt: €19,85

VISGROOTHANDEL BOS SEAFOOD
(0527) 29 16 87
Makreelfilets, gerookt: €6,95/kg
Crabchunks: €4,15/kg
Mosselen, zuur, bak 3500 ml: €16,95/stuk

CHATEAUBRIAND
(020) 688 19 91
Zuiglam, Nederland, tot 13 kg: €10,98/kg
Entrecote, kuiskalf, keukenklaar: €22,90/kg
Entrecote, Ierland, Vaarsen, keukenklaar: €19,90/kg

HESSELING
(0299) 62 14 21
Lamshaasjes, Ierland, Suffolk Cheviott: €19,15/kg
Lamsracks, Ierland, Suffolk Cheviott: €31,55/kg
Lamszadel, Ierland, Suffolk Cheviott: €15,45/kg

IPS MEAT PRODUCTS
(036) 546 14 50
Staartstuk, Donald Russell: €8,85/kg
Ribeye, rund, gerookt: €13,55/kg

STROGOFF FRESH FOOD
(0224) 27 20 50
Sirloinsteak, kalf: €17,95/kg
Roodbaarsfilet: €9,75/kg
Lychees: €1,50/kg