artikel

Burny Beverwijk

Horeca

Ingrediënten:10 tarwepistolets1 krop friseesla20 plakken eco jong belegen kaas5 trostomaten1 komkommer1 rode paprika2 uien150 g boter Voor garnering:Een deel van de tomaat en paprika Bereiding:Het broodje twee maal schuin insnijden zodat drie delen ontstaan. De open kanten met boter besmeren.Vervolgens beleggen met de sla, de kaas, de in plakken gesneden komkommer en de in ringen […]

Ingrediënten:
10 tarwepistolets
1 krop friseesla
20 plakken eco jong belegen kaas
5 trostomaten
1 komkommer
1 rode paprika
2 uien
150 g boter

Voor garnering:
Een deel van de tomaat en paprika

Bereiding:
Het broodje twee maal schuin insnijden zodat drie delen ontstaan.
De open kanten met boter besmeren.
Vervolgens beleggen met de sla, de kaas, de in plakken gesneden komkommer en de in ringen gesneden paprika en ui.
Afgarneren met tomaat en paprika.