artikel

Frank van Hurne

Horeca

Ingrediënten:2 foccaciobroden100 g boter2,5 tomaat1 bos lollo rosso300 g mozarella100 g pesto900 g chorizo100 g spekjes Voor garnering100 g gebakken spekjesbosje bieslook BereidingFoccacia in punten en vervolgens overlangs doormidden snijden.Besmeer de boven- en onderkanten beide met boter.Beleg de onderste helft met lollo rosso, daarop de chorizo, mozarella en tomaat.Dresseren met pesto en afgarneren met de […]

Ingrediënten:
2 foccaciobroden
100 g boter
2,5 tomaat
1 bos lollo rosso
300 g mozarella
100 g pesto
900 g chorizo
100 g spekjes

Voor garnering
100 g gebakken spekjes
bosje bieslook

Bereiding
Foccacia in punten en vervolgens overlangs doormidden snijden.
Besmeer de boven- en onderkanten beide met boter.
Beleg de onderste helft met lollo rosso, daarop de chorizo, mozarella en tomaat.
Dresseren met pesto en afgarneren met de bieslook en gebakken spekjes.
Tot slot de bovenste helft van het brood erop leggen.