artikel

Block and Fall

Horeca

Ingrediënten: 3/10 abrikozenlikeur 3/10 cointreau 2/10 calvados 2/10 anisette Bereiding:Schenk de ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in gekoelde cocktailglazen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 3/10 abrikozenlikeur 3/10 cointreau 2/10 calvados 2/10 anisette Bereiding:Schenk de ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het […]

Ingrediënten:

  • 3/10 abrikozenlikeur
  • 3/10 cointreau
  • 2/10 calvados
  • 2/10 anisette
  • Bereiding:
    Schenk de ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in gekoelde cocktailglazen.

    Ingrediënten:

  • 3/10 abrikozenlikeur
  • 3/10 cointreau
  • 2/10 calvados
  • 2/10 anisette
  • Bereiding:
    Schenk de ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in gekoelde cocktailglazen.