artikel

Info voor leveranciers

Horeca

Hoe werkt hetHet principe van Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- is heel eenvoudig. Een ondernemer die offertes wil ontvangen voor een bepaald product selecteert op Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- een rubriek (bijvoorbeeld catering of vaatwassers). Vervolgens vult men het offerteformulier zo volledig mogelijk in en klikt op ‘Verzenden’. Indien u een abonnement heeft op Zibb.nl/horeca – Horecaofferte-, krijgt […]

Hoe werkt het
Het principe van Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- is heel eenvoudig. Een ondernemer die offertes wil ontvangen voor een bepaald product selecteert op Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- een rubriek (bijvoorbeeld catering of vaatwassers). Vervolgens vult men het offerteformulier zo volledig mogelijk in en klikt op ‘Verzenden’. Indien u een abonnement heeft op Zibb.nl/horeca – Horecaofferte-, krijgt u direct de offerteaanvraag inclusief de bedrijfsgegevens per e-mail toegestuurd. U kunt vervolgens zelf een offerte opmaken en naar uw potentiële klant sturen. Heeft u naar aanleiding van de offerteaanvraag nog niet voldoende informatie, dan kunt u direct met uw potentiële klant contact opnemen om meer informatie in te winnen.

Aanmelden
Indien u ook de offerteaanvragen c.q. sales leads van potentiële klanten per e-mail wilt ontvangen, kunt u zich hier eenvoudig opgeven. Hiermee kunt u uw klantenkring fors uitbreiden. Nadat wij uw aanvraag ontvangen en bevestigd hebben wordt uw abonnement actief en ontvangt u vanaf dat moment alle nieuwe offerteaanvragen die op Zibb.nl/horeca – Horecaofferte – worden opgegeven.

Hoe werkt het
Het principe van Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- is heel eenvoudig. Een ondernemer die offertes wil ontvangen voor een bepaald product selecteert op Zibb.nl/Horeca – Horecaofferte- een rubriek (bijvoorbeeld catering of vaatwassers). Vervolgens vult men het offerteformulier zo volledig mogelijk in en klikt op ‘Verzenden’. Indien u een abonnement heeft op Zibb.nl/horeca – Horecaofferte-, krijgt u direct de offerteaanvraag inclusief de bedrijfsgegevens per e-mail toegestuurd. U kunt vervolgens zelf een offerte opmaken en naar uw potentiële klant sturen. Heeft u naar aanleiding van de offerteaanvraag nog niet voldoende informatie, dan kunt u direct met uw potentiële klant contact opnemen om meer informatie in te winnen.

Aanmelden
Indien u ook de offerteaanvragen c.q. sales leads van potentiële klanten per e-mail wilt ontvangen, kunt u zich hier eenvoudig opgeven. Hiermee kunt u uw klantenkring fors uitbreiden. Nadat wij uw aanvraag ontvangen en bevestigd hebben wordt uw abonnement actief en ontvangt u vanaf dat moment alle nieuwe offerteaanvragen die op Zibb.nl/horeca – Horecaofferte – worden opgegeven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels