artikel

Quatre-quarts

Horeca

Ingrediënten: 3/10 witte vermout 3/10 mandarijnenlikeur 3/10 gin 1/10 grenadinesiroop 2 scheutjes angostura Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het mengsel goed door. Serveer uit in tumblerglazen. Leng de glazen aan met sinaasappelsap en versier met reepjes citroenschil. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 3/10 witte vermout 3/10 mandarijnenlikeur 3/10 […]

Ingrediënten:

  • 3/10 witte vermout
  • 3/10 mandarijnenlikeur
  • 3/10 gin
  • 1/10 grenadinesiroop
  • 2 scheutjes angostura
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het mengsel goed door. Serveer uit in tumblerglazen. Leng de glazen aan met sinaasappelsap en versier met reepjes citroenschil.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

    Ingrediënten:

  • 3/10 witte vermout
  • 3/10 mandarijnenlikeur
  • 3/10 gin
  • 1/10 grenadinesiroop
  • 2 scheutjes angostura
  • Bereiding:
    Schenk alle ingrediënten in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het mengsel goed door. Serveer uit in tumblerglazen. Leng de glazen aan met sinaasappelsap en versier met reepjes citroenschil.

    Ga hier terug naar het receptenoverzicht…