artikel

Tie-break

Horeca

Ingrediënten: 2/10 orgeade 4/10 sinaasappelsap 4/10 ananassap 2 scheutjes vanille-extract Bereiding:Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk vervolgens uit in voetglazen. Versier de glazen met een half schijfje sinaasappel. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 2/10 orgeade 4/10 sinaasappelsap 4/10 ananassap 2 […]

Ingrediënten:

  • 2/10 orgeade
  • 4/10 sinaasappelsap
  • 4/10 ananassap
  • 2 scheutjes vanille-extract
  • Bereiding:
    Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk vervolgens uit in voetglazen. Versier de glazen met een half schijfje sinaasappel.

    Ingrediënten:

  • 2/10 orgeade
  • 4/10 sinaasappelsap
  • 4/10 ananassap
  • 2 scheutjes vanille-extract
  • Bereiding:
    Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk vervolgens uit in voetglazen. Versier de glazen met een half schijfje sinaasappel.