artikel

Wij pakken stevig uit op de Horeca Vakbeurs Brabant!

Horeca

Van 20 t/m 23 oktober a.s. vindt u Snackkoerier, Misset Horeca, Horeca Journal en Catering Magazine op de Horeca Vakbeurs Brabant in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Kom langs en profiteer van onze speciale beursaanbieding. U maakt kans op fraaie prijzen zoals:- Een Aquasystem waterkoeler- Een fantastisch avondje uit bij Boom Chicago in Amsterdam voor twee […]

Van 20 t/m 23 oktober a.s. vindt u Snackkoerier, Misset Horeca, Horeca Journal en Catering Magazine op de Horeca Vakbeurs Brabant in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Kom langs en profiteer van onze speciale beursaanbieding. U maakt kans op fraaie prijzen zoals:
- Een Aquasystem waterkoeler
- Een fantastisch avondje uit bij Boom Chicago in Amsterdam voor twee personen
- Een krachtig koffiezetapparaat en een fraaie koppencarousel (Hakvoort Horeca)

Vul het formulier in en maak kans op schitterende prijzen!
Het enige dat u hoeft te doen is het formulier invullen. U maakt dan kans op leuke prijzen. Na de beurs vindt er een trekking plaats en ontvangt u via de e-mail het bericht of u in de prijzen bent gevallen.

Welke prijzen?
- Een Aquasystem waterkoeler
- Een fantastisch avondje uit bij Boom Chicago in Amsterdam voor twee personen
- Een krachtig koffiezetapparaat en een fraaie koppencarousel (Hakvoort Horeca)

Vul hier het formulier in


 Reed Business Information bv beursactie
Beursactie
Naam bedrijf:   *
Type bedrijf:   *
Contactpersoon:  *
Functie:  *
Adres:  *
Postcode:  *
Plaats:  *
Telefoon:  *
E-mail:   *
Titel:
* verplicht veld
 

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information b.v., t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

Van 20 t/m 23 oktober a.s. vindt u Snackkoerier, Misset Horeca, Horeca Journal en Catering Magazine op de Horeca Vakbeurs Brabant in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Kom langs en profiteer van onze speciale beursaanbieding. U maakt kans op fraaie prijzen zoals:
- Een Aquasystem waterkoeler
- Een fantastisch avondje uit bij Boom Chicago in Amsterdam voor twee personen
- Een krachtig koffiezetapparaat en een fraaie koppencarousel (Hakvoort Horeca)

Vul het formulier in en maak kans op schitterende prijzen!
Het enige dat u hoeft te doen is het formulier invullen. U maakt dan kans op leuke prijzen. Na de beurs vindt er een trekking plaats en ontvangt u via de e-mail het bericht of u in de prijzen bent gevallen.

Welke prijzen?
- Een Aquasystem waterkoeler
- Een fantastisch avondje uit bij Boom Chicago in Amsterdam voor twee personen
- Een krachtig koffiezetapparaat en een fraaie koppencarousel (Hakvoort Horeca)

Vul hier het formulier in


 Reed Business Information bv beursactie
Beursactie
Naam bedrijf:   *
Type bedrijf:   *
Contactpersoon:  *
Functie:  *
Adres:  *
Postcode:  *
Plaats:  *
Telefoon:  *
E-mail:   *
Titel:
* verplicht veld
 

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information b.v., t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels