artikel

AAG adviesgroep

Horeca

Algemene activiteiten: Onafhankelijk adviesbureau met 80 medewerkers. Gezondheidszorg is het primaire werkterrein. Dat werkterrein omvat: 1) huisvesting en facilitair management 2) beleid en strategie 3) financiële administratie en salarisadministratie 4) trainingen en opleidingen. Activiteiten op cateringgebied: Vooronderzoek voor te vernieuwen of nieuwe bedrijfsrestaurants, onderzoek naar en het opstellen van een programma van eisen, functioneel ontwerp […]

Algemene activiteiten: Onafhankelijk adviesbureau met 80 medewerkers. Gezondheidszorg is het primaire werkterrein. Dat werkterrein omvat: 1) huisvesting en facilitair management 2) beleid en strategie 3) financiële administratie en salarisadministratie 4) trainingen en opleidingen.

Activiteiten op cateringgebied:
Vooronderzoek voor te vernieuwen of nieuwe bedrijfsrestaurants, onderzoek naar en het opstellen van een programma van eisen, functioneel ontwerp van uitgifte- en werkruimtes, vormgeving uitgifte, begeleiding van de uitvoering, toetsen van restaurants op hygiënewetgeving, doelmatigheid en duurzaamheid. Ook op het gebied van grootkeukeninrichting en -organisatie verstrekt AAG diensten.

Activiteiten conceptontwikkeling:
Elk bedrijfsrestaurant wordt ontworpen op de specifieke eisen van de opdrachtgever. Concepten in de zin van herhalingsontwerpen worden niet nagestreefd.

Activiteiten op automatengebied:
AAG verstrekt adviezen op automatengebied.

Actief in de catering sinds:
1975