artikel

Clean Concepts Facilitair

Horeca

Algemene activiteiten:Clean Concepts Facilitair zorgt voor zekerheid voor de opdrachtgever. Zij doet dit door zich te onderscheiden als risicodragende partij, om financiële en kwaliteitsaspecten te garanderen op het gewenste niveau. Door samen met de opdrachtgever en potentiële dienstenleverancier(s) slimme concepten te ontwikkelen blijkt dat een kwaliteit die ver boven de standaard dienstverlening uitsteekt niet duurder […]

Algemene activiteiten:
Clean Concepts Facilitair zorgt voor zekerheid voor de opdrachtgever. Zij doet dit door zich te onderscheiden als risicodragende partij, om financiële en kwaliteitsaspecten te garanderen op het gewenste niveau. Door samen met de opdrachtgever en potentiële dienstenleverancier(s) slimme concepten te ontwikkelen blijkt dat een kwaliteit die ver boven de standaard dienstverlening uitsteekt niet duurder hoeft te zijn. Clean Concepts Facilitair is gespecialiseerd in catering, beveiliging en schoonmaakdienstverlening.

Activiteiten op cateringgebied:
Vanzelfsprekend is inzicht in voedselveiligheid en kwaliteitsborging belangrijk. Clean Concepts Facilitair heeft in samenwerking met de cateringbranche diverse kwaliteitsmeetsystemen ontwikkeld die de opdrachtgever op een makkelijke manier inzicht verschaffen in de kosten en de geleverde kwaliteit. Hierdoor hoeft de opdrachtgever niet elke maand te puzzelen op de factuur.

Conceptontwikkeling:
De ruim 15 jaar ervaring van de mensen achter Clean Concepts Facilitair wordt gecombineerd met het enthousiasme om te ontwikkelen en te innoveren. Hierbij worden beproefde cateringconcepten aangepast aan de situatie van de opdrachtgever. Die krijgt daardoor tegen de laagste kosten het meest effectieve resultaat.