artikel

De Unie, Vakbond voor Industrie en Dienstverlening

Horeca

De Unie, vakbond voor industrie en dienstverlening, is een onafhankelijke vakvereniging met circa 88.500 leden die zich, zonder last of ruggespraak van politieke partijen, religieuze of andere levensbeschouwelijke organisaties, sterk maakt voor de collectieve en individuele belangen van haar leden.De Unie is een vakbond voor alle leeftijden. Gepensioneerden hebben in de structuur van de Unie […]

De Unie, vakbond voor industrie en dienstverlening, is een onafhankelijke vakvereniging met circa 88.500 leden die zich, zonder last of ruggespraak van politieke partijen, religieuze of andere levensbeschouwelijke organisaties, sterk maakt voor de collectieve en individuele belangen van haar leden.De Unie is een vakbond voor alle leeftijden. Gepensioneerden hebben in de structuur van de Unie een bijzondere plaats.

De belangen van de aangesloten leden in de horeca en catering worden behartigd door de bedrijfsgroep Horeca en Catering. De Unie is onder andere partij aan werknemerszijde bij de CAO voor de Contractcateringbranche.