artikel

Domesta B.V.

Horeca

Algemene activiteiten: Domesta, een zelfstandige bv binnen FMH Facility Management bv in Amersfoort, is een middelgroot bureau dat meer dan 20 jaar organisatieadvies, interim management en trainingen op facilitair gebied verzorgt. Thuismarkt is de gezondheidszorg. Activiteiten op cateringgebied: Vaak begeleidt Domesta zorginstellingen en voedingsorganisaties in veranderingstrajecten, bijvoorbeeld om een voedingsorganisatie te helpen bij het groeien […]

Algemene activiteiten:
Domesta, een zelfstandige bv binnen FMH Facility Management bv in Amersfoort, is een middelgroot bureau dat meer dan 20 jaar organisatieadvies, interim management en trainingen op facilitair gebied verzorgt. Thuismarkt is de gezondheidszorg.

Activiteiten op cateringgebied:
Vaak begeleidt Domesta zorginstellingen en voedingsorganisaties in veranderingstrajecten, bijvoorbeeld om een voedingsorganisatie te helpen bij het groeien in klantgerichtheid. Zowel in productieprocessen (grootkeukens, dienkeukens) als in dienstverlening aan eindgebruikers (restaurants, cateringservices, voedingsassistenten), ondersteunt Domesta haar relaties. Veel voorkomende vragen op dit gebied zijn:

  • strategische verkenningen voor toekomstige functie/inrichting van voedingsprocessen;
  • onderzoeken samenwerkingsmogelijkheden voor zorginstellingen inzake voeding;
  • trainen van restaurantmedewerkers op het gebied van klantgerichtheid;
  • verzorgen van interim management in de voedingsdienst.

Actief in de catering sinds: 1985