artikel

Foodstep

Horeca

Algemene activiteiten: Foodstep is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de totale bedrijfskolom van de foodservicemarkt. Het bedrijf beschikt over een breed spectrum aan specialistische kennis en ervaring. Het bureau verleent op de volgende gebieden ondersteuning: marktonderzoek, conceptontwikkeling, opleiding, trainingen en advisering. Ook binnen de institutionele markt is het bedrijf actief.Op 1 februari 2000 […]

Algemene activiteiten:
Foodstep is een onafhankelijk adviesbureau dat zich richt op de totale bedrijfskolom van de foodservicemarkt. Het bedrijf beschikt over een breed spectrum aan specialistische kennis en ervaring. Het bureau verleent op de volgende gebieden ondersteuning: marktonderzoek, conceptontwikkeling, opleiding, trainingen en advisering. Ook binnen de institutionele markt is het bedrijf actief.Op 1 februari 2000 is Foodstep Belgium opgericht zodat nu de hele Benelux kan worden bediend.

Activiteiten op cateringgebied:
Aanbesteding, (nieuw)bouwbegeleiding, contractbeheer, training, merchandising, klanttevredenheidsonderzoek, coaching leidinggevenden, kwaliteitszorg en interne trainingen.

Andere activiteiten:
Foodstep ontwikkelde een omvangrijke websitesite www.foodservice.nl. Op deze site kunnen ondernemers hun bedrijf anoniem vergelijken met de gemiddelde in het segment waarin zij zich begeven. Dit biedt een unieke kans om resultaten te vergelijken en de bedrijfsvoering te optimaliseren. Hiertoe dient elke maand een vragenlijst te worden ingevuld. Ook bestaat de mogelijkheid om op willekeurige tijdstippen kennis en informatie uit te wisselen met collega’s via een chatbox. Nieuwe marktontwikkelingen worden via een forumbox gepresenteerd.

Actief in de catering sinds:
1989