artikel

Horeca & Catering Adviescentrum HTC

Horeca

Algemene activiteiten: HTC is een onafhankelijk en landelijk werkend onderzoeks- en adviesbureau gericht op het adviseren en begeleiden van de restauratieve diensten van overheden, bedrijven en instellingen. HTC verricht werkzaamheden voor opdrachtgevers uit zowel de profit- als de non-profitsector. Activiteiten op cateringgebied: Strategische beleidsvorming, waaronder het bepalen van de meest geëigende beheersvorm en exploitatiemodel (eigen […]

Algemene activiteiten:
HTC is een onafhankelijk en landelijk werkend onderzoeks- en adviesbureau gericht op het adviseren en begeleiden van de restauratieve diensten van overheden, bedrijven en instellingen. HTC verricht werkzaamheden voor opdrachtgevers uit zowel de profit- als de non-profitsector.

Activiteiten op cateringgebied:
Strategische beleidsvorming, waaronder het bepalen van de meest geëigende beheersvorm en exploitatiemodel (eigen beheer/uitbesteden). Andere activiteiten zijn: exploitatievergelijking, formuleren exploitatiemodel en programma van eisen, aanbestedingen, kwaliteitsmetingen, contractbeheer, conceptontwikkeling, advisering bij bouwen en verbouwen, inrichting en management ondersteuning.

Activiteiten conceptontwikkeling:
Recentelijk zijn door HTC de volgende concepten ontwikkeld: een innovatief Campuscateringconcept, uitgaande van natuurlijke voeding, een innovatief restaurant- annex serviceshopconcept voor een ziekenhuis, een innovatief cateringconcept voor een vergader- en congresaccommodatie en diverse cateringconcepten voor bedrijfsrestaurants.

Andere activiteiten:
Catering Adviescentrum HTC is een onderdeel van Horeca Adviescentrum HTC, dat zich naast catering bezig houdt met horeca en recreatie.

Activiteiten op automatengebied:
Het bedrijf verzorgt regelmatig de aanbesteding en selectie van diverse automatenleveranciers.

Actief in de catering sinds:
1979