artikel

Koninklijk Horeca Nederland (KHN)

Horeca

Met ruim 18.000 aangesloten ondernemingen is Koninklijk Horeca Nederland (KHN) één van de grootste brancheorganisaties in ons land. Ondernemers uit alle bedrijfstypen van de horeca zoals hotels, restaurants, cafetaria’s, cafés, discotheken en partycateringbedrijven zijn lid van KHN. Bovendien is sprake van een speciale sectie voor de chinees-indische restaurants. De individuele dienstverlening neemt bij KHN een […]

Met ruim 18.000 aangesloten ondernemingen is Koninklijk Horeca Nederland (KHN) één van de grootste brancheorganisaties in ons land. Ondernemers uit alle bedrijfstypen van de horeca zoals hotels, restaurants, cafetaria’s, cafés, discotheken en partycateringbedrijven zijn lid van KHN. Bovendien is sprake van een speciale sectie voor de chinees-indische restaurants.

De individuele dienstverlening neemt bij KHN een belangrijke plaats in. Bij de afdeling Info & Advies kan men terecht voor informatie over alle mogelijke ondernemingsproblemen. Wordt de informatie te ingewikkeld voor een snelle telefonische afhandeling, dan wordt voor juridisch advies doorverwezen naar de afdeling Juridische Zaken. De afdeling Marketing & Management adviseert horecaondernemers over alle aspecten van hun bedrijfsvoering. Aanspreekpunt voor de leden in het land zijn de regio- en adviesconsulenten.