artikel

NIC

Horeca

Algemene activiteiten: NIC Inkoop Facility biedt oplossingen van vraagstukken op het gebied van inkoop en facility management. Men neemt de zorg en de regie voor inkoop en fm-zaken over van haar opdrachtgevers. NIC Inkoop Facility bestrijkt vrijwel het gehele scala van facilitaire producten en diensten. Activiteiten op cateringgebied: (EG) aanbestedingen, uitvoeren quick-scans, klanttevredenheidsonderzoeken, kwaliteitsmetingen, contractbeheer, […]

Algemene activiteiten:
NIC Inkoop Facility biedt oplossingen van vraagstukken op het gebied van inkoop en facility management. Men neemt de zorg en de regie voor inkoop en fm-zaken over van haar opdrachtgevers. NIC Inkoop Facility bestrijkt vrijwel het gehele scala van facilitaire producten en diensten.

Activiteiten op cateringgebied:
(EG) aanbestedingen, uitvoeren quick-scans, klanttevredenheidsonderzoeken, kwaliteitsmetingen, contractbeheer, complexe voedingsvraagstukken voor instellingen, advieswerkzaamheden ten behoeve van maaltijdvoorzieningen voor ouderen en inrichtingsadviezen keukens.

Activiteiten conceptontwikkeling:
Diverse activiteiten.

Andere activiteiten op gebied facility management:
Facility scan, ontwikkeling facilitaire organisaties, opstellen facilitaire beleids- en kostenplannen, second opinions op bouwplannen, inrichting van gebouwen, innovatieve kantooromgevingen, kengetallenvergelijking, facility management en E-commerce, en het opzetten van service desks.

Activiteiten op automatengebied:
NIC verstrekt op dit gebied vooral adviezen over de inkoop van computers, netwerken, bekabeling, software en computers.

Actief in de catering sinds:
1985.